Certificaten: aanbod

Op dit deel van de website staan certificaten vermeld die te koop zijn. De vraagprijs van de certificaten worden vermeld exclusief eventueel verschuldigde BTW en exclusief transactiekosten. Indien u geïnteresseerd bent klikt u op “bekijken”. Daar vindt u de gegevens van de verkoper en kunt via “toon interesse” in contact treden.

Indien u overeenstemming bereikt, bevestigt u dit via de site. De secretaris ontvangt dan van koper en verkoper de gegevens die nodig zijn om de transactie op te starten. De notaris neemt vervolgens contact met u op.

Let op: voor de aan-verkoop deelt u persoonlijke gegevens. Door de functionaliteiten op de site te gebruiken bevestigt u hiermee in te stemmen.

Een tweede aandachtspunt is dat de verkoop alleen kan plaatsvinden als de originele eigendomsakte als pdf aan de secretaris is toegestuurd/in het bezit is

Als koper ziet u niet de certificaten waarvoor momenteel al een onderhandelingstraject loopt met iemand anders. U kunt u geen interesse tonen in de certificaten vermeld onder “in aankoop”.

Er zijn op dit moment geen certificaten beschikbaar voor verkoop.